dauwtrappers fietstocht luttenberg

  Deelnemers kunnen starten tussen 09.00 en 13.00 uur vanaf museum De Laarman in Luttenberg en ook op het Kroonplein in Lemelerveld; daar staat de pipo wagen voor de inschrijving. De kosten zijn 5 euro voor volwassenen en 2 euro voor kinderen.

  Tegen inlevering van het startbewijs krijgen de deelnemers na afloop van de tocht een gratis broodje hamburger. Onderweg is er een rustpunt waar men koffie/thee/soep of een broodje kan kopen.

  De tocht wordt al een aantal jaren georganiseerd en voert telkens door nieuwe gebieden rond Luttenberg via fietspaden, smalle weggetjes, bossen en natuurgebieden. En zo min mogelijk over drukke wegen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.