datrion wijzigt opzet iedereen kan meedoen op eigen niveau

  De organisatie van Datrion is een samenwerking tussen de besturen van de Wandel3daagse, Fiets3daagse, Zwem4daagse en de gemeente Dalfsen. De Datrion heeft het doel de drie sportieve evenementen met elkaar te verbinden en zo veel mogelijk inwoners van de gemeente Dalfsen op een leuke en gezellige manier te laten bewegen.

  Brons, zilver en goud
  Dit jaar kan op drie niveaus een Datrion-medaille worden verdiend. Een bronzen medaille bij één dag deelname per evenement, een zilveren medaille bij twee dagen deelname per evenement en een gouden medaille bij een deelname van drie dagen per evenement. Natuurlijk is het ook mogelijk om één of twee van evenementen volledig mee te doen en bij de andere evenementen een of twee dagen aan te sluiten. De Datrion medailles worden op 29 juni vanaf 19.30 uur uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis Dalfsen.

  Speciaal voor de allerkleinsten (4-6 jaar) en inwoners boven de 65 jaar is de KabouterDatrion opgezet. Met verkorte afstanden en een speciaal fiets- en zwemparcours (zwemdiploma niet verplicht), wordt het voor iedereen mogelijk om deel te nemen. Ook voor personen met een beperking kan samen met de organisatie worden gekeken naar mogelijkheden om mee te doen.

  Aanmelden
  Aanmelden voor de (gratis) Datrion-medaille kan door voor 1 juni een e-mail te sturen naar datrion@dalfsen.nl onder vermelding van voor- en achternaam, leeftijd en het aantal dagen van deelname per evenement. De Datrion-pas kan worden afgehaald bij de Datrion tafel bij de wandelvierdaagse. Naast de aanmelding voor de Datrion, dienen deelnemers zich ook voor de afzonderlijke evenementen aan te melden. 

  Aanmelden voor de wandel3daagse kan op 24 mei van 19.00 tot 19.30 uur bij Goudzwaard Makelaardij, Prinsenstraat 10 in Dalfsen. De voorinschrijving voor de Fiets3daagse is op 16 juni van 10.00 tot 16.00 uur en op maandag 18 juni 13.30 tot 16.00 uur bij de Tourclub tent naast de katholieke kerk. Inschrijving voor de Zwem4daagse kan vanaf 11 juni bij het zwembad in Dalfsen. Op onderstaande data vinden de evenementen plaats

  Wandel3daagse: 6, 7 en 8 juni
  Fiets3daagse:18, 19 en 20 juni
  Zwem4daagse: 26, 27, 28 en 29 juni
  KabouterDatrion: 7 juni, 19 juni en 27 juni

  Meer informatie is te vinden op www.dalfsen.nl/datrion

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.