danique noordman uit dalfsen opgeroepen voor oranje onder 15

  Zondag 10 juni staat de eerste ontmoeting op het programma. Dat duel begint om 15.00 uur. Dinsdag 12 juni staan beide landen opnieuw tegenover elkaar. De aftrap van dat duel is om 17.30 uur. De toegang voor beide wedstrijden is gratis. De dubbele confrontatie met de VS maakt onderdeel uit van een vierdaagse activiteit voor speelsters onder 15 jaar.

  Het is voor Danique de tweede keer dat ze zich mag melden bij de selectie. Op 18 april maakte ze haar debuut tijdens het vriendschappelijke duel met Duitsland. Het hele team van Dalfsen JO15-1 ging die dag mee naar Rijssen om haar aan te moedigen. Een verslag daarvan is hier terug te lezen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.