dalfsen jo13 1 door naar nk beachsoccer

  Op het beachveld van Sportpark de Pelikaan won JO13-1 de eerste wedstrijd met 6-0 en de tweede met 4-0. De laatste wedstrijd was de beslissende om door te gaan naar de finale. Deze moesten de mannen strijden tegen de thuisploeg, HTC. In een spannende en soms wat te fanatieke wedstrijd werd met 1-0 gewonnen.

  Hiermee zou JO13-1 met de nummer 1 van de andere poule moeten strijden om de plaatsing van het NK. In de andere poule bleek echter HIK de winnaar, en dat was een Deense ploeg. De Denen kunnen niet meedoen met een Nederlands kampioenschap en hiermee plaatste JO13-1 zich officieel voor het NK. De mannen die deze prestatie behaald hebben, mogen op 21 juli in Scheveningen strijden om het Nederlands kampioenschap.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.