culinaire proeverij in bibliotheek oudleusen

  Op creatieve wijze laten koks van de kookclub, Wim Bartelink, Jaap Groenewold en ijsmaker Jaap Blaakmeer van de plaatselijke ijsmakerij, zien hoe je op een leuke manier de lekkerste gerechtjes maakt van plaatselijke specialiteiten. En je mag zelf proeven!

  Opgeven voor deze proeverij kan tot dinsdag 15 mei, in de bibliotheek tijdens openingsuren, via email bib.oudleusen@bibliotheekdalfsen.nl of telefonisch 0529-471567 op woensdag en vrijdag tijdens de openingsuren. Deelname aan deze proeverij kost 3 euro.
  De bibliotheek houdt tijdens openingstijden regelmatig bijeenkomsten voor
  groepen met verschillende belangstelling. Heeft u vragen bel dan even 0529 – 432413 of 481227.
  www.bibliotheekdalfsen.nl

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.