collectanten op pad voor overijsselse zieken omroep

  Er zijn 65 vrijwilligers vanuit de studio in Nijverdal actief, om voor deze doelgroep radio- en muziekprogramma’s te maken, die via regionale zenders, internet en in verpleeg-verzorgings- en ziekenhuizen, uitgezonden worden.

  De OZO ziekenomroep bestaat al zestig jaar en werkt nog steeds zonder subsidie. Daarom zijn de huis aan huis collectes, in de gemeentes waar de OZO haar uitzendingen verzorgt, van groot belang. De OZO nodigt ook ieder jaar vele ouderen en zieken uit voor een speciale feestmiddag in de sporthal in Haarle. Daaronder ook een groot aantal bewoners van Oldenhaghen uit Ommen.

  Binnen de gemeente Ommen verzorgt de OZO de laatste vijftien jaar, maandelijks uitzendingen in Zorgcentrum Oldenhaghen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.