Home / collectanten op pad voor overijsselse zieken omroep

collectanten op pad voor overijsselse zieken omroep

Er zijn 65 vrijwilligers vanuit de studio in Nijverdal actief, om voor deze doelgroep radio- en muziekprogramma’s te maken, die via regionale zenders, internet en in verpleeg-verzorgings- en ziekenhuizen, uitgezonden worden.

De OZO ziekenomroep bestaat al zestig jaar en werkt nog steeds zonder subsidie. Daarom zijn de huis aan huis collectes, in de gemeentes waar de OZO haar uitzendingen verzorgt, van groot belang. De OZO nodigt ook ieder jaar vele ouderen en zieken uit voor een speciale feestmiddag in de sporthal in Haarle. Daaronder ook een groot aantal bewoners van Oldenhaghen uit Ommen.

Binnen de gemeente Ommen verzorgt de OZO de laatste vijftien jaar, maandelijks uitzendingen in Zorgcentrum Oldenhaghen.

Lees ook

Welkomstdienst 24 januari

DALFSEN – Op zondagavond 24 januari is er weer een online welkomstdienst. Het thema is: …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.