cda wil proef met maatschappelijke dienstplicht in overijssel

  “Wij zijn een mogelijkheid voor het koppelen van de al ingezette maatschappelijke stages met de maatschappelijke dienstplicht die het nieuwe kabinet in wil stellen. Het lijkt ons een mooie manier om te zorgen dat jongeren mee kunnen doen aan proefprojecten en ervaring op doen en zich zo beter kwalificeren voor de arbeidsmarkt”, zegt Reesink. 

  Volgens het CDA heeft de provincie een belangrijke rol in het stimuleren van de economie, het vergroten van de kansen van jongeren op de arbeidsmarkt en het ‘noaberschap’ te stimuleren. Zij zien dan ook de maatschappelijke dienstplicht als een belangrijke bouwsteen in dit beleid. 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.