carinova organiseert activiteit voor jonge mantelzorgers

  Deelnemers maken onder begeleiding een eigen vlieger. Als het weer het toelaat proberen ze hem ook nog even op te laten. Ook is het mogelijk om de ogen uit te kijken in het vliegermuseum. Aan de activiteit zijn geen kosten verbonden, maar opgeven is wel nodig. Dat kan bij Rinie van de Hoek van Carinova via 06-30732933 of r.vandehoek@carinova.nl. Er is plaats voor 25 kinderen.

  Jonge mantelzorgers zorgen voor of maken zich zorgen over een familielid. Deze jongeren hebben het thuis anders dan andere kinderen. Misschien is er een moeder die ziek is, een vader met een depressie of een broer met autisme. Dit zijn enkele voorbeelden van ziektes/beperkingen waardoor er een jonge mantelzorger in het gezin kan zijn. 

  Ben jij of ken jij een jonge mantelzorger die er wel even tussen uit wil? Meld je dan aan.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.