buurtbewoners denken mee over nieuwe speelplaats in dalfsen

  Binnenkort wordt de speelplaats aan de Mussenkamp/ Vilsterkamp vernieuwd. De vernieuwde inrichting wordt een ontmoetingsplaats voor jong en oud, voor sport, spel en ontmoeten. Om dit zo goed mogelijk te doen, wil de gemeente Dalfsen graag van inwoners van alle leeftijden rondom deze speelplek horen wat ze willen zien op deze plaats.

  De inloopbijeenkomst duurt op 24 mei van 17.00 tot 19.00 uur. Omwonenden kunnen aangeven wat ze graag zien terugkomen op de speelplaats. Aan de hand van de wensen wordt een ontwerp gemaakt. Het ontwerp wordt op een later moment aan alle belangstellenden gepresenteerd. Wie verhinderd is, maar wel wil meedenken, kan ideeën doorgeven via www.dalfsen.nl/contactformulier.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.