bizar gelijkspel bij musselkanaal usv 5 5

  Door het ontbreken van een aantal basisspelers moest coach Theo van ‘t Zand behoorlijk improviseren en dat gebrek aan automatisme achtervolgde USV eigenlijk de hele wedstrijd. Binnen 18 minuten stond het door defensieve fouten al 2-0 voor de thuisploeg. Jordy Oost en de ongelukkig spelende Jorden Zunnebeld (eigen doelpunt) waren de doelpuntenmakers. USV kwam na het zwakke begin door doelpunten van Ron Meijerink in de 19e en 20e minuut uitstekend terug in de wedstrijd. Wie had gedacht dat de mannen van aanvoerder Sander Schaeffer hierna het heft in handen zouden nemen kwam bedrogen uit. Nog geen minuut na de 2-2 zette topscorer Jordy Oost de thuisploeg namelijk weer op voorsprong (3-2) en een minuut later kon Rolf Kaiser zelfs de 4-2 binnen schieten.

  Een drama leek zich hierna te voltrekken voor de gasten uit Nieuwleusen. Dat was niet het geval want Leon Kooiker bracht in de 42e minuut met zijn aansluitingstreffer (4-3) de spanning weer terug in deze enerverende pot voetbal. Ook toen Dennis van de Veen in de 47e minuut de 4-4 op het scorebord liet aantekenen kon de wedstrijd nog alle kanten op en dat gebeurde ook. Leon Kooiker zette in de 51e minuut met een rake kopbal USV op een 4-5 voorsprong maar een minuut later moest de defensie van USV wederom capituleren bij een inzet van Tjeerd Sikkema (5-5).

  Toen Ron Meijerink vier minuten later binnen het strafschopgebied van Musselkanaal werd gevloerd kreeg Sander Schaeffer een unieke kans om de mogelijk bevrijdende 5-6 in de touwen te knallen. Zijn penalty werd echter gestopt door doelman Arjan Scholte Aalbes. De wedstrijd bleef hierna tot het laatste fluitsignaal van arbiter Jagt buitengewoon spannend maar tot scoren kwam het niet meer. Door dit gelijke spel behoudt USV drie punten voorsprong op Musselkanaal en is door het veel betere doelsaldo (21 doelpunten verschil) bijna zeker van het behoud van het 3e klasseschap.

  Zondag staat voor USV de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Dan komt FC Ter Apel ’96 op bezoek in Nieuwleusen. De wedstrijd op sportpark Hulsterlanden begint om 14.00 uur.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.