bevrijdingsfestival overijssel te volgen via livestream

  Optredens op het hoofdpodium en podium Abbott worden live uitgezonden op de website van JIJ&Overijssel, het publieksplatform van de provincie Overijssel. De uitzending duurt ruim 12 uur en opent vanaf 11.00 uur met een optreden van The Bluebettes vanaf het hoofdpodium. Vervolgens zijn er op de twee podia optredens van onder andere Fedde Le Grand, Miss Montreal en Bökkers te bekijken. Tijdens de uitzending kun je naar hartenlust schakelen tussen beide podia. Verder zijn er tijdens de livestream interviews met artiesten, bezoekers, sfeerimpressies en achtergrondinformatie te zien. De uitzending is ook te volgen via de Facebook-pagina van Bevrijdingsfestival Overijssel en Provincie Overijssel. De stream is bovendien op meer dan 20 andere websites te volgen, waaronder NU.nl en diverse regionale en lokale omroepen. Zo kun je toch een beetje meegenieten als je niet naar het festival gaat.

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.