Home / bestuursakkoord in ommen

bestuursakkoord in ommen

Maandag 28 mei 2018 om 9.30 uur ondertekenen en presenteren de fractievoorzitters Annelies Bakelaar (CDA), Leo Bongers (LPO) en Frans van der Mooren (CU) het bestuursakkoord. De ondertekening vindt plaats in de bibliotheek in het mfc Carrousel, Chevalleraustraat 6 in Ommen.

Ook hebben de partijen overeenstemming bereikt over de samenstelling en portefeuilleverdeling van het nieuwe college. Donderdag 31 mei aanstaande om 19.30 uur worden de wethouder geïnstalleerd tijdens een raadsvergadering in het gemeentehuis. 

 

Lees ook

Versoepeling mogelijk op tijd voor de VechtdalTrail

OMMEN – Met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni is het weer mogelijk om evenementen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.