bachdag in ommen

  ‘s  Middags en ’s avonds zijn er een tal van activiteiten die allemaal in het teken staan van de componist. Jong en oud kan deelnemen aan de creatieve, muzikale workshops. Daarnaast zijn er lezingen en kan er genoten worden van verschillende kooruitvoeringen.

  Het carillon speelt, De Firma verzorgt theater en de Bigband Vechtdal College treedt op. Collegium Musicum Salland en het Sallands Bachkoor sluiten deze mooie dag af met een gezamenlijk concert in de Gereformeerde Kerk.

  Op www.ommerbachdag.nl vindt u alle actuele informatie over het programma. De toegang is gratis. 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.