autocentrum cents verhuist in ommen naar de rotbrink

  Met de komst van Autocentrum Cents Ommen wordt het aanbod aan automotive bedrijven op De Rotbrink uitgebreid. Ondernemer Verheyen bouwt op het Ommer bedrijvenpark een showroom en werkplaats. Het pand verrijst op de zichtlocatie bij de entree van De Rotbrink aan de Balkerweg.

  Volgens Verheyen past de verhuizing naar De Rotbrink bij de ambities van het bedrijf. “Wij zijn op onze huidige locatie uit ons jasje gegroeid. Op De Rotbrink krijgen we de ruimte om verder te groeien. Met een nieuw eigentijds pand is Autocentrum Cents klaar voor de toekomst”

  Ondertekening
  De overeenkomst voor de aankoop van de kavel is dinsdag ondertekend. Dat gebeurde op de nieuwe locatie op bedrijvenpark De Rotbrink. Op de motorkap van een auto die in de toekomst wellicht in de nieuw te bouwen showroom staat, zette Verheyen z’n handtekening onder de koopovereenkomst. Namens de gemeente Ommen zette wethouder Ko Scheele z’n handtekening.

  Het plan voor de bouw van de showroom en werkplaats op de kavel van bijna 5.000 vierkante meter wordt nu verder uitgewerkt. De ondernemer streeft er naar nog dit jaar te starten met de bouw. Het nieuwe autocentrum opent nog dit jaar de deuren op De Rotbrink.

  Veel mogelijkheden
  Bedrijvenpark De Rotbrink ligt in het hart van het Vechtdal en biedt ondernemers veel mogelijkheden. Verschillende bedrijven kozen daarom al voor De Rotbrink. Vorig jaar verkocht de gemeente Ommen bijna 5 hectare grond aan Ommense ondernemers die zich vestigen op De Rotbrink. Deze ondernemers hebben in de afgelopen periode de bouwplannen voor hun nieuwe bedrijfspand voorbereid. Naar verwachting start de bouw van deze bedrijfspanden nog dit jaar.

  Wethouder Ko Scheele: “De Rotbrink blijft populair voor ondernemers om zich te vestigen. We verwelkomen dit mooie autobedrijf graag op deze mooie plek op De Rotbrink. Ook zijn we blij dat dit jaar de schop in de grond gaat voor de bouw van een aantal bedrijfspanden. Zo wordt echt zichtbaar dat De Rotbrink bruist. Dat is goed voor het bedrijventerrein en goed voor het ondernemersklimaat in Ommen.”

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.