Home / amateurkunstmarkt zoekt deelnemers

amateurkunstmarkt zoekt deelnemers

De markt biedt lokale amateurkunstaanbieders de mogelijkheid om een eigen informatiestand te bemannen of een kort presentatiemoment in te plannen. Deelname is gratis voor lokale muzieklesaanbieders, toneel- & theaterverenigingen, dansscholen, koren, fotoclubs, teken- en schilderateliers, beeldend kunstenaars, schrijvers en dichters, historische verenigingen. 

Een aantal culturele instellingen vieren die dag samen de opening van het nieuwe cultuurseizoen. De markt maakt onderdeel uit van een groter cultureel programma dat momenteel in ontwikkeling is en deze zaterdag in het centrum plaats zal vinden.

Geïnteresseerden die met hun organisatie of instelling dit moment willen pakken om te gaan werven en/of zich te presenteren kunnen zich aanmelden door, vóór 8 juni, een mail te sturen naar amateurkunstmarkt@cultuurkoepelvechtdal.nl. Na ontvangst krijgen zij een inschrijfformulier en meer informatie van Cultuurkoepel Vechtdal.

Lees ook

Greenshoes overhandigt royaal bedrag aan hospice Dalfsen

DALFSEN – Afgelopen week overhandigde Gerlof Velthuis, voorzitter van wandelvereniging Greenshoes uit Dalfsen, een cheque …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.