activiteiten voor jonge mantelzorgers bij de wolfskuil

  Je bent jonge mantelzorger als je je langer dan drie maanden zorgen maakt over iemand thuis. Dat kan een vader, moeder, broer of zus zijn die ziek is, een beperking heeft of verslaafd is. Om andere jongeren te leren kennen die hetzelfde ervaren, worden activiteiten georganiseerd.

  Wie van 6 tot en met 8 juli het afwisselende programma met toffe activiteiten wil meemaken, kan zich opgeven via r.vandehoek@carinova.nl / 06-30732933 of d.dijkgraaf@carinova.nl / 06-22033993. Ook voor meer informatie zijn deze twee medewerkers beschikbaar. Carinova ondersteunt de jonge mantelzorgers uit de gemeentes Deventer, Raalte, Hardenberg, Ommen en Staphorst.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.