Home / 25 jaar vrienden van rosengaerde

25 jaar vrienden van rosengaerde

Zo heeft de Volksdansgroep uit Ankum pas voor veel vertier gezorgd met hun dansen in die mooie oude klederdracht. Dat zorgde voor veel herkenning.

Voor de komende tijd zijn er zes ‘muziek aan bed’ activiteiten gepland. Twee dames, die samen op één cello spelen, komen bij een groep en/of bij iemand individueel. Van de muziek genieten kan zowel op bed. als in een stoel. Geweldig om te zien hoe mensen, die met hun gedachten in het grijze verleden leven, toch geraakt worden door het ritme of de muziek.

Op 29 juni staat er een ‘Circus in de Zorg’-tent op de parkeerplaats bij Rosengaerde. Liefhebbers, mèt hun mantelzorgers, kunnen dan dicht bij huis naar een aangepaste circus-voorstelling. Ook zal er op 19 augustus een huifkartocht worden gehouden naar of van Ommen, ditmaal gecombineerd met een boottocht over de Vecht. In Ommen wordt er gewisseld, zodat iedereen kan genieten van zowel de huifkar- als boottocht. Grote plannen, mogelijk gemaakt door de vele donateurs; de Vrienden.

Om dergelijke activiteiten ook in de toekomst mogelijk te maken werft het bestuur voortdurend donateurs, nieuwe Vrienden. Vriend worden kan door aanmelding bij Rosengaerde of één van de bestuursleden, te weten: A. van Dommelen (tel. 433030), Th. Feijen (tel. 432920), namens bewoners mevr. A. Eijkelkamp (tel. 432260), R. Mulder (tel. 432217), B. Paarhuis (tel. 433185) en D. Meinen (tel. 431145)

Lees ook

Hoofdrijbaan N340 dik drie weken afgesloten

ZWOLLE – Van vrijdag 6 tot en met maandag 30 augustus wordt de N340 tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.