24e editie erbens vechtdaltoer

  De voorbereidingen van de bijna honderd vrijwilligers van de Toerclub Dalfsen zijn al weer in volle gang en proberen er weer een mooi evenement van te maken voor de deelnemers. Vorig jaar bijna duizend. Er zijn weer mooie routes uitgezet die u laten genieten van de prachtige natuur en omgeving van het Vechtdal. Alle routes zijn al meerdere keren voor gefietst voor controle zodat alles klopt. De routes worden duidelijk met pijlen aangegeven. Daarnaast zijn alle routes beschikbaar in GPX zodat u die in uw navigatie kunt zetten.

  Evenals vorig jaar zijn er weer speciale routes voor E-bikes met zelfs oplaadpunten onderweg. Ook voor de gewone fietser met ‘dikke’ banden zijn er mooie routes gemaakt die ook voor gezinnen ideaal zijn. Zoals ieder jaar zijn voor de sportieve Handbikers de routes aangepast.
  Maar daarnaast ligt er ook duidelijk een nadruk op de sportieve fietser die meestal voor de langere afstanden gaat. De starttijden van deze langere afstanden zijn vroeger, en de verschillende routes splitsen zich al vrij snel waardoor gewone fietsers, E-bikers en Handbikers weinig last zullen hebben van deze wat snellere en sportieve fietsers.
  Op alle verschillende afstanden zijn er onderweg rustplaatsen met traktaties maar er zijn ook rustplaatsen bij Horeca gelegenheden. Hier kunnen E-bikes evt. hun accu’s opladen.
  Daarnaast rijdt er een serviceauto die assistentie kan verlenen bij pech gevallen.

  Kortom aan alles is gedacht om het fietsen voor de deelnemers zo aangenaam mogelijk te maken.
  Alle deelnemers kunnen bij terugkomst genieten van de inmiddels bekende Vechtdal hamburger die gratis wordt aangeboden.

  Dit jaar is er weer een intensieve samenwerking met Theo de Rooij en Erben Wennemars.
  Door de samenwerking met Theo de Rooij als oud profwielrenner en Erben Wennemars als actief sporter ontstaat er niet alleen meer bekendheid onder actieve de fietsers maar door hun expertise zijn de routes voor de sportieve fietsers verder geoptimaliseerd.

  Meer informatie over Erbens Vechtdaltoer: www.erbensvechtdaltoer.nl/

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.