zevende jeugdlintje alsnog overhandigd aan dicle

  Zij ontving haar lintje uit handen van burgemeester Peter Snijders. Het Jeugdlintje is in de vorm van een medaille en oorkonde.

  Dicle van der Maarsum, 14 jaar uit Hardenberg
  Dicle is al jaren mantelzorger voor haar moeder die ziek is. Ondanks haar schoolwerk helpt ze thuis waar ze kan. Ze doet boodschappen, hangt de was op, stofzuigt, wast af en kookt. Ze is de steun en toeverlaat voor haar moeder. Daarnaast zorgt ze er ook voor dat het goed gaat op school. Probeert tijd met haar vriendinnen door te brengen en te sporten. De jury heeft veel waardering voor de inzet van Dicle en bewondert dat zij zichzelf toch deels moet wegcijferen om de zorg voor haar moeder op zich te nemen. Dat ze daarnaast haar school steeds blijft volgen vindt de jury bewonderenswaardig.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.