zeer geslaagde aco scholierenloop

  Met 165 inschrijvingen waren elf van de twaalf basisscholen uit de gemeente Ommen vertegenwoordigd. Helaas moest een aantal deelnemers zich door ziekte of blessures op het laatste moment afmelden. Daardoor streden afgelopen vrijdag bijna 160 kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 om de begeerde bekers per onderdeel. Er werd flink gestreden en dat leidde dit jaar tot opvallend veel snelle tijden.

  Ook de afsluitende Scholieren-estafette was weer vol strijd. De Kardoen liep vanaf het begin mee vooraan en gaf deze koppositie niet meer af. Om plek twee en drie werd flink gevochten. Met een sublieme inhaalactie in de laatste ronde eindigde De Dennenkamp als tweede. De Triangel legde beslag op de mooie derde plaats.

  Alle deelnemers aan de ACO Scholierenloop hebben een strippenkaart gekregen waarmee ze nu ook een aantal keer gratis kunnen meetrainen met de reguliere trainingen. Meer informatie over trainingstijden vind je op www.acovanelderen.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.