Home / zeepkistenrace pcbs de hoekstee

zeepkistenrace pcbs de hoekstee

In totaal deden 37 kinderen mee met de zeepkistenrace. De kinderen konden meedoen in de categorieën ‘snelheid’ en ‘originaliteit’. Er waren onder andere een zeepkist van Wicky de Vicking, een mooie Scania transport vrachtwagen, formule 1 auto’s , versierde skelters en veel versierde fietsen te zien. Veel ouders hebben gekeken hoe de zeepkisten over een schans en door de waterbak gingen. Ook moesten de kinderen onderweg ringsteken. Het was een geslaagde middag. Alle foto’s zijn te zien op www.hoekstee.nl.

Lees ook

Tien jaar G-voetbal in Ommen

OMMEN – Het G-voetbal in Ommen is begonnen als een gezamenlijk initiatief van OVC’21 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.