zaalvoetbaldames dalfsen overtuigend kampioen

  Heel even was het nog schrikken, toen de bezoekers op een 0-1 voorsprong kwamen. Maar een vroege achterstand kwam dit seizoen wel vaker voor bij de Dalfser dames, die zich dan ook niet van de wijs lieten brengen. Dankzij een aantal vlotlopende aanvallen stond het halverwege al 5-2.

  In de tweede helft zou het niet meer spannend worden. Veldspeelsters Rebecca Endeman, Daniëlle Visscher, Eva Visscher, Suzan Laarman en Eefke Bosch trakteerden het massaal toegestroomde publiek nog op vijf treffers, terwijl keepster Anne van den Top haar doel verder schoon hield. De drie andere speelsters, Anne Bremmer, Nikki Boeve en Ilse van den Berg, konden in de kampioenswedstrijd niet in actie komen, maar zagen vanaf de zijkant wel hoe het tegen VIOS uiteindelijk eindigde in 10-2.

  Na het laatste fluitsignaal volgden de welverdiende bloemen, medailles en champagne. Meer foto’s zijn te bekijken in album van SV Dalfsen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.