woningstichting de veste neemt afscheid van bestuurder

  “Vertrekken bij De Veste was geen makkelijk besluit, maar het moment van afscheid nemen is nu gekomen”, geeft Janine aan bij haar afscheid. “De Veste staat als een huis, heeft haar kwaliteit op orde, is er voor onze huurders en heeft nauw contact met haar maatschappelijke partners. De kern van onze identiteit is dat we niet zomaar 6.500 huizen verhuren, maar dat we ongeveer 15.000 levens van échte mensen huisvesten. Die levens zijn allemaal verschillend. Je kunt wel zeggen dat we een veelvoud van eten, slapen, plezier en verdriet huisvesten. Woongeluk hoort daar ook bij. Dát creëren is wat ons drijft. Daar hebben we ons de afgelopen 3,5 jaar enorm in ontwikkeld.”

  “Door te durven loslaten en vertrouwen laag te leggen zie ik dat de mensen het zelf oppakken en waarmaken, daar hebben ze mij als gedreven bestuurder niet meer voor nodig. Ik ben er trots op dat ik De Veste mocht begeleiden naar deze nieuwe dynamische organisatie.”

  Met haar overstap naar ZOwonen, een corporatie in Sittard die actief is in de Westelijke Mijnstreek vestigt de van origine Limburgse bestuurder zich weer in zuidelijk Nederland. ZOwonen, een middelgrote corporatie, actief in de Westelijke Mijnstreek, beheert 14.000 verhuureenheden en telt ongeveer 120 medewerkers.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.