welkomstbijeenkomst voor nieuwe inwoners gemeente ommen

  De gemeenteraad heeft vorig jaar november een motie aangenomen om een bijeenkomst voor nieuwe inwoners te organiseren. Het verzoek om hen welkom te heten werd geopperd in een bijeenkomst van het Ommer Podium. In 2005 werd de laatste bijeenkomst in gemeentehuis gehouden. Deze bijeenkomsten waren gericht op het kennis maken met de gemeentelijke organisatie. “Dat willen wij nu anders organiseren,” zegt burgemeester Hans Vroomen: “Wij willen, als bestuur kennis maken met de nieuwe inwoners, maar wij willen hen ook graag op een andere manier kennis laten maken met de omgeving waarin zij zijn komen wonen.”

  Bij de organisatie van de bijeenkomsten worden ook de plaatselijk belangen, verenigingen en de gemeenteraad betrokken om het zo de diversiteit van de gemeente Ommen als Hart van het Vechtdal te laten ervaren. Hoeveel bijeenkomsten worden georganiseerd en wanneer, wordt nader uitgewerkt door een op te richten werkgroep.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.