vv avereest maakt zich op topper tegen ph almelo

  Avereest staat derde. Er werd veel gewonnen, maar onlangs tegen Bruchterveld verloren en vorige week wist VVA niet door de muur van Lemele te komen. Het bleef 0-0. Wat betreft de tweede periode staat Avereest ook derde. In beide standen staan PH en Bruchterveld boven Avereest.

  Op 30 september speelde Avereest de uitwedstrijd in Almelo, daar werd het 10-3. Avereest incasseerde daar bijna de helft van alle tegendoelpunten dit seizoen. Aanstaande zaterdag is de bedoeling dat Avereest achterin een stuk geslotener zal moeten zijn. In de strijd om de tweede periode is het van groot belang dat Avereest drie punten bijschrijft, maar gezien de tegenstander zou een gelijkspel ook een goed resultaat kunnen zijn. Er staat in ieder geval genoeg op het spel.

  De wedstrijd VV Avereest – VV PH begint zaterdag 7 april om half drie op Sportpark De Balk in Balkbrug.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.