vrouw uit balkbrug veroordeeld voor stelen zegeltjes supermarkt

  Op 25 oktober vorig jaar stal ze bij de supermarkt een rol met spaarzegels. Een dag later verzilverde ze deze zegels voor boodschappenpakketten bij een supermarkt in Zuidwolde. Het personeel van de supermarkt vertrouwde de zaak niet en schakelde de politie in. Aanvankelijk beweerde de vrouw de zegels te hebben gevonden in een plantenbak. Bij de rechter vertelde ze dat de rol bij het kopen van sigaretten per ongeluk in haar tas zou zijn beland.

  De rechter geloofde het verhaal echter niet.  De vrouw kreeg een voorwaardelijke taakstraf, aangezien ze berouw toonde en nooit eerder voor iets dergelijke veroordeeld is.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.