Home / vrijwilligerscafe over nieuwe privacy wetgeving

vrijwilligerscafe over nieuwe privacy wetgeving

Per 25 mei treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Alle vrijwilligersorganisaties moeten gaan nadenken over welke persoonsgegevens van vrijwilligers, leden, deelnemers en cliënten ze bewaren en hoe ze die beveiligen. Welke informatie heb je nodig om goed te functioneren als organisatie?

Het Vrijwilligerscafé gaat hiermee aan de slag. Gastspreker Mirjam van Ittersum, privacy beheerder gemeente Ommen-Hardenberg, neemt de bezoekers mee in de nieuwe privacy wetgeving en legt uit hoe je jouw vrijwilligersorganisatie privacy ‘proof’ kunt maken. Na afloop, rond 21.30 uur is er gelegenheid voor een netwerkborrel.

Deelname aan het Vrijwilligerscafé is gratis. Wel graag vóór 24 april aanmelden en doorgeven met hoeveel mensen je komt. Neem voor meer informatie contact op met Thea van Diepen, Vrijwilligerssteunpunt Ommen, via 14 0529 of vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl.

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen unaniem lovend over aanpak geëscaleerd feest

DALFSEN – De gemeenteraad van Dalfsen schaart zich unaniem achter de manier waarop burgemeester Erica …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.