vrijwilligerscafe over nieuwe privacy wetgeving

  Per 25 mei treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Alle vrijwilligersorganisaties moeten gaan nadenken over welke persoonsgegevens van vrijwilligers, leden, deelnemers en cliënten ze bewaren en hoe ze die beveiligen. Welke informatie heb je nodig om goed te functioneren als organisatie?

  Het Vrijwilligerscafé gaat hiermee aan de slag. Gastspreker Mirjam van Ittersum, privacy beheerder gemeente Ommen-Hardenberg, neemt de bezoekers mee in de nieuwe privacy wetgeving en legt uit hoe je jouw vrijwilligersorganisatie privacy ‘proof’ kunt maken. Na afloop, rond 21.30 uur is er gelegenheid voor een netwerkborrel.

  Deelname aan het Vrijwilligerscafé is gratis. Wel graag vóór 24 april aanmelden en doorgeven met hoeveel mensen je komt. Neem voor meer informatie contact op met Thea van Diepen, Vrijwilligerssteunpunt Ommen, via 14 0529 of vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.