voscomtronics verkozen tot foscam experience centre

  Met de speciaal ingerichte bus kunnen Jannes Vos en Rico Magsino hun klanten nog beter van dienst zijn. (Foto/tekst: Dook van Gils)

  Foscam levert beveiligingscamera’s in complete sets. Nu zijn er wel meer leveranciers van beveiligingscamera’s, maar dit systeem is bij uitstek geschikt voor particuliere (vrijstaande) woningen, garages en MKB-bedrijfspanden. Omdat een aansluiting via wifi nogal hackgevoelig is, worden voor de installatie van het home security-systeem kabels gebruikt. Voscomtronics zorgt voor de aanleg. Hiervoor heeft het bedrijf een nieuwe bus aangeschaft met een foto van Voscomtronics-eigenaren Jannes Vos aan de ene en Rico Magsino aan de andere kant daarop, die speciaal is ingericht voor installatie op locatie. Alle benodigdheden voor aanleg van het systeem hebben de medewerkers op die manier bij de hand.

  Rico : “Wij installeren het complete IP-systeem, de camera’s, de kabels en wat er verder nodig mocht zijn en we gaan niet eerder weg, voordat alles werkt en uitgelegd is. Plug en play, zeg maar. Overal waar wifi is kun je op je smartphone de beelden rechtstreeks bekijken. De beelden kunnen ook opgenomen en een maand bewaard blijven. Wij kunnen klanten ook vertellen welke regels gelden betreffende privacy; zo mogen er bijvoorbeeld geen beelden van de openbare weg of van de tuin van de buren opgenomen worden.

  De mogelijkheden voor het gebruik van een set zijn legio. Je kunt altijd een kijkje nemen in je eigen huis, garage of werkplaats. En denk aan boeren die een koe hebben die moet kalven of een manege waar elk moment een veulen geboren kan worden. Ook al ben je een paar honderd kilometer verderop, je kunt rechtstreeks meekijken. Maar het is natuurlijk ook een prima alternatief voor de babyfoon.”

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.