volco ds 1 kampioen

  Foto: Volco Ommen

  Wat heet. Volco komt maar niet in de wedstrijd en ondanks de steun van een volle tribune bezwijkt het team dat de laatste weken zoveel wilskracht en teamgeest uitstraalde onder de druk. Veel te veel persoonlijke fouten. Slechts af en toe laat Volco het spel zien van een kampioen. Pas vanaf vierde set, als de teller al drie keer setverlies voor de ploeg uit Ommen heeft genoteerd kan Volco de draad oppakken en weet de kleine voorsprong uot het begin van de set met succes te verdedigen.

  En daar staan je met een 3-1 nederlaag op zak in de kantine van de hal in Zwolle.

  Eén set is niet genoeg en is het plots afhankelijk van de verrichtingen van Reflex Kampen die in Marknesse de degens kruist tegen SVM. Die wedstrijd is op dat moment net begonnen. Wat nu? Koortsachtig overleg. Bellen naar de hal brengt geen resultaat. Een bestuursdelegatie besluit naar Marknesse te rijden. Om 17.23 uur komt het bevrijdende telefoontje. Reflex heeft gelijk de eerste set aan SVM moeten laten en gaat het dak er in Zwolle alsnog af. Is de zure smaak van de nederlaag gelijk uit de koppies van de uitzinnige speelsters en supporters.
  Met het kampioenschap in de tas kan Volco terugkijken op een prachtig seizoen.
  Met promotie naar de derde divisie als ultieme bekroning.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.