Home / volco dames 1 speelt kampioenswedstrijd in zwolle

volco dames 1 speelt kampioenswedstrijd in zwolle

De ploeg van Gerrit Grolleman verloor haar laatste wedstrijd op 25 november. Het lijkt een eeuwigheid geleden. Volco was al eens koploper, maar moest toestaan dat die plaats ook weer werd overgenomen. Eerst door Rouveen, later door de enig overgebleven concurrent Reflex D2 uit Kampen. Op 10 maart pakte Volco weer de koppositie, om deze vervolgens niet meer af te staan.

VC Zwolle is zaterdag een lastige tegenstander. De wedstrijd in Ommen eindigde na vijf sets in een overwinning voor de Volcodames. Wordt het nu weer een vijfsetter, dan kan de kurk van de fles. Volco heeft om zeker te zijn van het kampioenschap twee gewonnen sets nodig. Als Volco en Reflex (16.30 uur tegen SVM in Marknesse) gelijk eindigen, is Volco op basis van een beter setquotiënt kampioen en speelt het komend seizoen in de 3e Divisie.

Lees ook

Vrijwilligers bieden hulp en steun in de laatste levensfase

REGIO – “Ik vind het mooi dat ik betrokken mag zijn bij cliënt en mantelzorgers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.