voetballers sc balkbrug doen mee aan roparun

  De Roparun is een estafetterun met startlocaties in Parijs en Hamburg, terwijl de finish in Rotterdam ligt. De run bestaat uit maximaal acht lopers, die ieder zo’n 65 kilometer moeten overbruggen. Dat is ongeveer anderhalve marathon. Ga er maar aan staan! Een team bestaat verder uit twee fietsers, plus een aantal begeleiders, waaronder chauffeurs, cateraars, verzorgers en een wegkapitein.

  Het bestuur van SC Balkbrug heeft besloten het team te ondersteunen. De entreegelden van de wedstrijd tegen Kraggenburg op zondag 8 april gaan naar het Roparunteam.

  Het goede doel waarvoor wordt gelopen is de aanschaf van tien koppelbedden ter waarde van 30.000 euro. Dit zijn bedden waarbij familie en partner dicht bij de patiënt. Het team uit Balkbrug heeft het doel aangemeld bij de landelijke organisatie en is van harte welkom. Zij kunnen op voorhand tien bedden aanbieden aan zes organisaties binnen de gemeente Hardenberg. Dit zijn Saxenburgh Groep, Hospice Familie Assenhuis, Baalderborggroep Dedemsvaart, Hospice ’t Huis aan de Vecht, Zonnehuisgroep Ommen en het Röpcke Zweers Ziekenhuis.

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.