vilsteren verkwanselt kans op periodetitel in scheerwolde

  Onlangs werd de stoere stopper vader van een blakende zoon, dit, gepaard aan de boven verwachting goede resultaten van zijn club doen zijn zelfvertrouwen stijgen tot ver boven NAP en deed hem de uitspraak ontlokken, “vertel maar aan Zwinselman, ze gaan er met 3-1 af.”
  De trainer van Vilsteren was vanzelfsprekend niet onder de indruk van deze ‘psychologische oorlogvoering’.Wel was de oefenmeester uit Lemelerveld kwaad op zijn eigen spelers.

  “De eerste helft was een drama. Het stond 2-0, maar het had maar zo 4, 5-0 kunnen staan. Mijn spelers maakten hadden ruzie met de bal, de scheidsrechter, de tegenstander en zelfs met elkaar. In de rust heb ik gevraagd, ‘jongens wat doen we hier?’ Gelukkig hebben ze het na rust goed opgepakt. Plots was er wel strijd en beleving en de bereidheid voor elkaar te werken.”

  Lennart Hulsman is de derde man die scoort in Scheerwolde, nadat Hilbert ten Klooster en Danny Potkamp dat voor de thee hebben gedaan voor de thuisclub. Wanneer Niels Noordman de 2-2 op het scorebord zet, lijkt het toch nog een geslaagde middag te worden voor de bezoekers uit het Vechtdal. Zelfs nadat arbiter Fré Holtrop Rens Noordman met rood richting douche dirigeert. “Sloeg totaal nergens op die kaart”, aldus Zwinselman. In de toegevoegde tijd slaat het noodlot toe. Doelman Jesper Peul kan een kopbal niet klemmen en Matthijs Pastoor wordt de niet meer verwachte matchwinner. “Balen”, vond de trainer van Vilsteren vanzelfsprekend. “Weg kans op de tweede periode.”
  En Schuring? Met zijn profetie? Geen 3-1, maar 3-2 en snel een eitje eten, want dit was een gevalletje met de schrik vrijkomen.

  Stand 5A: Ulu Spor 14-34, IJhorst 14-32, Uffelte 15-30,Scheerwolde 12-27, Giethoorn 13-25, Vilsteren 16-25 (3 punten in mindering), DVSV 15-18, DOS ’63 13-17, Wapserveen 15-11, Kuinre 13-10, Blankenham 13-4 en Willemsoord 13-1.

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.