vilsteren start overdonderend maar verzuipt daarna in gieters geweld

  De generale van het team van Hendri Zwinselman was uitstekend. Tegen Wapserveen hadden de aanvallers het vizier op scherp. Acht keer konden de armen richting hemel. Giethoorn is van een ander kaliber. Er mocht op voorhand op meer verzet worden gerekend. In dit duel uit het linkerrijtje van 5A.

  Zwinselman had een tijdje de illusie dat het een mooie middag ging worden. De trainer van Vilsteren had de kont nauwelijks op de bank of Justus von Martels trakteerde zichzelf op een fijn verjaarspresentje. “Na die 0-1 kregen we kansen om de voorsprong uit te bouwen, maar we waren niet scherp of maakten de verkeerde keuzes”, analyseerde Zwinselman. Na een minuutje of twintig kreeg de thuisploeg grip op de wedstrijd. “Het is een fysiek sterke ploeg”, zag ook de oefenmeester in Vilsterse dienst. “Daar hebben wij moeite mee en dat kostte ons uiteindelijk ook de kop.”

  Milay Ramos, fenomeen in Gieterse dienst, oogt ietwat te zwaar, maar is van onschatbare waarde. Twee keer is hij met het hoofd de verdedigingslinie van de bezoekers te slim af en ook over de grond kan hij meer dan je op het blote oog zo 1, 2, 3 vermoedt. Een onvervalste hattrick is het gevolg. De overdonderend gestarte bezoekers uit het Vechtdal hebben nog drie kwartier tegoed voor herstelwerk, maar krijgen geen poot aan de trapper tegen de trapvaste defensie van Giethoorn. Nee, de punten blijven in de Kop van Overijssel. Vilsteren werd de spreekwoordelijke huurpunter ingejaagd. Wegwezen jullie!

  Stand 5A: Ulu Spor 15-37, IJhorst 16-36, Scheerwolde 14-31, Uffelte 17-31, Giethoorn 15-28, Vilsteren 18-28 (3 punten in mindering), DOS ’63 15-19, DVSV 17-19, Wapserveen 17-14, Kuinre 14-11, Blankenham 15-5 en Willemsoord 15-4.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.