vernieuwde ellenbroekbrug in lemelerveld komt er nog niet

  “Na het opnieuw uitstippelen van de planning voor het technische gedeelte van de brug, werd duidelijk dat de datum van 26 mei 2018 wel heel snel dichtbij komt. Daar komt bij dat de gemeente Dalfsen de verfraaiing van de brug tegelijkertijd wil gebruiken voor het opnieuw opknappen van de al bestaande Ellenbroeksbrug.” Aldus de uitleg van wethouder Jan Uitslag.

  Om de vernieuwde brug nóg meer uitstraling te geven is daarom besloten om de opening te verplaatsen naar 8 september 2018. Deze datum is niet zomaar gekozen, op 8 september 2018 is het namelijk open monumentendag. De voormalige ijzeren ‘Ellenbroeksbrug’ krijgt de aanblik van een ophaalbrug uit het verleden, een mooier open monument is bijna niet denkbaar.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.