usv geeft niet thuis in veenoord 2 0

  Zo ook tegen Twedo in Veenoord. Daar deed USV een half uurtje lang aardig mee. Ron Meijerink raakte al na 5 minuten de paal en de uitstekende doelman Rick Manting lag in de weg bij een prima schot van Rick Timmerman. Een voorsprong zou in die fase niet eens onverdiend zijn geweest. Toen nam de thuisclub het initiatief over. USV overleefde een rij aan corners. Maar het was wachten op de voorsprong van Twedo.

  Die kwam in de 42e minuut eigenlijk nog knullig tot stand. Doelman Martijn Schepers liet een onschuldige voorzet los en Robert Torenbosch had geen moeite om het buitenkansje te verzilveren (1-0). Nog niet onoverkomelijk. Even herpakken in de rust. Zou je denken. Maar USV kwam buitengewoon slap uit de kleedkamer en riep direct de problemen op zich af. De snelle en talentvolle Iwan Immink wist in de 50e minuut wel raad met een enorme poedel achterin bij USV. Over en uit.

  Daarna lukte er helemaal niets meer. USV was overal te laat, kreeg de bal maar niet naar de goede kleur en de zeldzame doelpogingen misten alle richting. Het bleef alleen maar 2-0 omdat Twedo verzuimde de score verder op te voeren.

  Komende zondag speelt USV tegen SVV ’04 uit Schoonebeek. Aanvang 14.00 uur. Gelukkig weer thuis.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.