twintig jaar musicals bij vakantiepark beerze bulten

  De eerste Beerze Bulten musical werd in 1999 opgevoerd voor H.K.H. Prinses Margriet bij de opening van het Giga Konijnenhol, het overdekte speelparadijs. Inmiddels zijn er 20 avonturen van Bultje met meer dan 200 liedjes. De voorstellingen blijven actueel en behandelen thema’s als pesten en heimwee.

  Daarnaast staan de musicals ook bekend om de leuke woordgrapjes die bij jong en oud op de lachspieren werken. Het team van Beerze Bulten verzorgt samen met een aantal professionals jaarlijks een nieuwe musical. Al vanaf het begin wordt de tekst verzorgd door Jan Blei uit Zwartsluis en de muziek door Henk Ruiter uit Ommen. Paul Passchier en Wilma Hoornstra verzorgenn dit jaar weer de regie. Tijdens de musical ‘Bultje’s grote reis’ nemen zij je mee naar 3 verre landen, waar Bultje allerlei avonturen beleeft.

  Trots
  Afgelopen vrijdag was het dan zover, de première van de 20e musical. De rode loper en de heerlijke huisgemaakte worteltaart ontbraken niet. Het theater van het Giga Konijnenhol zat helemaal vol en iedereen heeft genoten van het bijzondere jubileumfeest van Bultje. “We zijn enorm trots op ons team en we hadden in het begin niet gedacht dat we, als eerste camping met een musical, 20 jaar later nog steeds volle zalen zouden trekken.” aldus Johanneke Hagedoorn van Beerze Bulten. Tijdens het kampeerseizoen mogen de kinderen die verblijven op de camping figureren in de musical. Dit maakt de vakantie tot een groot feest!

  De musicals van Beerze Bulten zijn inmiddels uitgegroeid tot een waar fenomeen en sinds januari van dit jaar kunnen ook mensen vanuit de regio genieten van deze bijzondere shows. Na drie zeer succesvolle BB Musical Nights zal vakantiepark Beerze Bulten de deuren buiten het kampeerseizoen weer openen voor alle bezoekers.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.