tweede lustrum vechtgenotenhuis werd zonnig feest

  Toegevoegde waarde

  Rond de middag gaven de bestuurders van de Saxenburgh Groep en Het Vechtgenotenhuis, Refik Kaplan en Rein Kuipers, en wethouder Ko Scheele van Gemeente Ommen hun terugblik op 10 jaar Vechtgenotenhuis. Zij onderstrepen de toegevoegde waarde van het Vechtgenotenhuis, dat een belangrijke functie vervult de nazorg van kankerpatiënten en hun naasten en mantelzorgers. Er werd grote dank uitgesproken naar alle sponsoren en de ontelbare vrijwilligers die ieder op hun eigen manier het bestaan en de kwaliteit van Het Vechtgenotenhuis waarborgen. Ex-profvoetballer René Eikelkamp uit Dalfsen vertelde over het bijzondere verloop van zijn carrière en benadrukte het belang van het ontdekken en koesteren van het talent van ieder kind. We kijken terug op een bijzondere dag die alle bezoekers veel heeft gebracht.

   

  Vechtgenotenhuis, inloophuis voor kankerpatienten

  Stichting Vechtgenoten biedt (ex)kankerpatiënten en hun naasten een plek om elkaar te ontmoeten als lot- en als vechtgenoten. Een plek om even op adem komen in haar inloophuis ‘het Vechtgenotenhuis’, dàt is de doelstelling van Stichting Vechtgenoten

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.