Home / truckrun dus en zozijn vanuit raalte

truckrun dus en zozijn vanuit raalte

De chauffeurs (203 in totaal) nemen allemaal cliënten van ZoZijn en andere zorgstichtingen mee als passagier. In totaal gaan er circa 230 mensen met een beperking mee. Het eerste konvooi vertrekt rond 12.00 uur. De route voert in de richting van Lemelerveld, Lemele, Hellendoorn, Haarle, Nieuw Heeten, en Heeten om van daaruit weer terug te rijden naar Raalte. De deelnemers (en hun begeleiders) krijgen na afloop allemaal een drankje en een broodje hamburger/frikandel aangeboden.

Dat gebeurt door leden van carnavalsvereniging de Sükkewottels uit Haarle. De dag wordt mede mogelijk gemaakt door Reko Raalte, dat haar zandwinninggebied heeft aangeboden om de vrachtwagens te laten parkeren en de konvooien te formeren. MC Free Wheels uit Heeten begeleidt de route. Daarnaast helpen ook andere vrijwilligers mee als verkeersregelaar.

Lees ook

CU Overijssel steekt IC medewerkers appeltje onder de riem

REGIO – De Statenfractie van de ChristenUnie heeft vorige week een waarderingsactie gehouden bij de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.