truckrun dus en zozijn vanuit raalte

  De chauffeurs (203 in totaal) nemen allemaal cliënten van ZoZijn en andere zorgstichtingen mee als passagier. In totaal gaan er circa 230 mensen met een beperking mee. Het eerste konvooi vertrekt rond 12.00 uur. De route voert in de richting van Lemelerveld, Lemele, Hellendoorn, Haarle, Nieuw Heeten, en Heeten om van daaruit weer terug te rijden naar Raalte. De deelnemers (en hun begeleiders) krijgen na afloop allemaal een drankje en een broodje hamburger/frikandel aangeboden.

  Dat gebeurt door leden van carnavalsvereniging de Sükkewottels uit Haarle. De dag wordt mede mogelijk gemaakt door Reko Raalte, dat haar zandwinninggebied heeft aangeboden om de vrachtwagens te laten parkeren en de konvooien te formeren. MC Free Wheels uit Heeten begeleidt de route. Daarnaast helpen ook andere vrijwilligers mee als verkeersregelaar.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.