tip van energieloket salland vervang je oude wasmachine

  Energieloket Salland komt iedere week met een energietip. De energievakmannen van het loket dragen die aan. Zij komen over de vloer bij mensen met een energievraag. De tips zijn daarom vaak van praktische aard.

  Een goedkope wasmachine op de kop tikken via de kringloop, voor studenten is dat een prachtige uitkomst. Ook voor mensen die minder goed bij bas zitten. Maar besef dat je op termijn vaak duurder uit bent: via de stroomrekening.

  Goedkoop is dus duurkoop! Nieuwe generaties wasmachines worden ieder keer weer zuiniger. En een oude machine gebruikt ook gewoon meer stroom omdat ie oud is. Dat mes snijdt dus twee keer verkeerd. Bosch Siemens rekent voor dat als nu alle witwas-apparaten van Nederland vervangen zouden worden voor nieuwe dat dat dan een halvering van het stroomverbruik oplevert in die sector.
   
  Gratis energiescan
  Woningeigenaren in de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte krijgen een gratis energiescan als ze serieuze plannen hebben de energierekening terug te brengen. Een gedetailleerder advies kost geld, maar betaalt zich terug door een lagere energierekening.

  De scan geeft inzicht in mogelijkheden van energiebesparing en opwekking. Je moet je wel voorbereiden, dat bespaart de vakman tijd, maar het geeft ook aan dat je serieus nadenkt over aanpassingen.

  De scan levert kansrijke opties, de zogenaamde quick wins, voor besparen op en geeft inzicht in zelf opwekken. Je kunt naar aanleiding van die eerste scan ook een gedetailleerder extra adviestraject ingaan. Dat kost geld, maar je krijgt tevens de garantie dat je die kosten terug gaat verdienen via een lagere energierekening.

  Klik hier voor een checklist die je daarvoor moet invullen. Neem daarna contact op met het energieloket via
  energieloketsalland@gmail.com
  06-82119122

  Subsidie
  Via deze en deze link kun je achterhalen hoe je subsidie voor energie bezuinigende maatregelen kunt krijgen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.