tip van energieloket salland heb je de wasdroger echt nodig

  Energieloket Salland komt iedere week met een energietip. De energievakmannen van het loket dragen die aan. Zij komen over de vloer bij mensen met een energievraag. De tips zijn daarom vaak van praktische aard.

  Wassen en drogen vragen veel energie. Vroeger van degene die de was deed. Tegenwoordig van de apparaten die we er voor hebben. Je hoort ons hier niet zeggen dat je weer met de hand moet wassen. Maar de was drogen, als je daar iets meer tijd voor hebt, hoef je er geen machine voor hebben.

  ‘Ja maar, geen ruimte’ is vast af en toe wel een goed argument, maar we durven best te beweren dat de meeste huizen met een wasdroger ruimte genoeg hebben! Dat je de was niet hoeft te strijken uit de droger maar wel na de waslijn, is ook maar beperkt waar. Dat heeft ook veel met gewoontes te maken. De was goed uitkloppen voor je het ophang helpt al heel veel!

  Gratis energiescan
  Woningeigenaren in de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte krijgen een gratis energiescan als ze serieuze plannen hebben de energierekening terug te brengen. Een gedetailleerder advies kost geld, maar betaalt zich terug door een lagere energierekening.

  De scan geeft inzicht in mogelijkheden van energiebesparing en opwekking. Je moet je wel voorbereiden, dat bespaart de vakman tijd, maar het geeft ook aan dat je serieus nadenkt over aanpassingen.

  De scan levert kansrijke opties, de zogenaamde quick wins, voor besparen op en geeft inzicht in zelf opwekken. Je kunt naar aanleiding van die eerste scan ook een gedetailleerder extra adviestraject ingaan. Dat kost geld, maar je krijgt tevens de garantie dat je die kosten terug gaat verdienen via een lagere energierekening.

  Klik hier voor een checklist die je daarvoor moet invullen. Neem daarna contact op met het energieloket via
  energieloketsalland@gmail.com
  06-82119122

  Subsidie
  Via deze en deze link kun je achterhalen hoe je subsidie voor energie bezuinigende maatregelen kunt krijgen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.