sv nieuwleusen groot bedrag binnen door clubactie rabobank

  Maar liefst 382 verenigingen hadden zich ingeschreven voor deze actie waarbij leden van de Rabobank konden stemmen op hun favoriete vereniging. Nieuwleusen kreeg op één na meeste stemmen. Een geweldige prestatie waarvoor sportvereniging Nieuwleusen alle stemmers hartelijk bedankt. Korenmolen ‘De Zwaluw’ uit Hasselt behaalde voor het derde jaar op rij de meeste stemmen in het gebied van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Met Nieuwleusen als keurige tweede en Museum Palthehof als knappe nummer drie.

  In het Rabobank-kantoor Dalfsen waren alle regionale deelnemende verenigingen uitgenodigd om onder het genot van een hapje en drankje, hun sponsorbijdrage van de Rabobank Clubkas Campagne Clubhart 2018, in ontvangst te nemen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.