succesvolle uitvoeringen polyhymnia

  Tijdens de middaguitvoering lieten de jeugdleden zich van hun beste kant zien. Het publiek werd getrakteerd op een vol programma van muziek, show en dans. De middaguitvoering was gratis toegankelijk, om zo de drempel voor iedereen zo laag mogelijk te houden.

  Voor wat betreft de avonduitvoering had Polyhymnia de lat, zoals ieder jaar, natuurlijk erg hoog gelegd. De tribunes en stoelen waren goed gevuld met geïnteresseerden. De avond werd geopend met een gezamenlijk optreden van de drie verschillende disciplines van Polyhymnia: majorettes, drumband en fanfare. Daarna wisselden zij elkaar af.

  Tijdens het avondconcert werden nog enkele jubilarissen in het zonnetje gezet. Melissa Stobbelaar en Britt Westendorp werden bij de majorettes gehuldigd voor hun 12,5-jarig lidmaatschap. Bij de slagwerkgroep ging het om Ronnie Koenjer en Barry Lubberts voor hun 25-jarig lidmaatschap. Bij de fanfare werden vader en zoon Jan en Geert Wildvank in het zonnetje gezet. Geert is eveneens 25 jaar lid en Jan is al veel langer muzikant, maar viert dit jaar zijn 25-jarig lidmaatschap bij Polyhmnia.

  De leden van Polyhymnia gaan tot 28 april langs de Lemelerveldse deuren om te collecteren voor nieuwe uniformen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.