start racing nieuwleusen klaar voor komend seizoen

  Foto’s: JTS fotografie

  Danny van der Sluis uit Staphorst is de opvolger van Ricardo Brink. Hij zal met een CBR1000RR Fireblade SP2 gaan rijden in de NK SuperCup 1000. START racing maakt daarmee de overstap van Yamaha naar een Honda die geprepareed wordt door Ten Kate uit Nieuwleusen. Van der Sluis werd in 2015 al eens kampioen in de NK SuperCup 600 en stond vorig jaar na het seizoen op een goede derde plaats in deze klasse. Voor van der Sluis een nieuw team, een nieuwe klasse op een nieuwe motor maar wel met verwachtingen om mee te kunnen strijden om de podiumplaatsen.

  Patricia Kok rijdt voor het tweede seizoen voor Start Racing en gaat proberen met de Yamaha R6 hoge ogen te gooien in de NK ProCup 600. Vorig jaar werd ze vierde in de eindrangschikking maar nu wil ze strijd aan gaan om op het podium te eindigen. Beide coureurs hebben al de nodige kilometers gemaakt tijdens een voorjaarstraining op de circuits in het Spaanse Aragon en Valencia. Zaterdag 14 april is de eerste wedstrijd van het seizoen op het TT Circuit in Assen, waar twee weken later ook de tweede race gepland is. Deze races tijdens de OW cup zijn voor het publiek gratis te bezoeken, dus voor veel motorliefhebbers ook een mooie gelegenheid om eens rond te kijken op het circuit maar ook in het Paddock waar de teams hun domicilie hebben.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.