sponsorconcert de 4e musketier voor de stichting compassion

  De 4e Musketier organiseert sportieve uitdagingen op bijzondere plekken in de wereld. Freddy en Frans gaan in Indonesië een halve marathon lopen, Henk Jan een hele. Een ultieme uitdaging gezien de (weers)omstandigheden. En dat allemaal voor het goede doel: kansarme kinderen in Indonesië een toekomst geven. Het gaat in dit geval niet om de tijd die wordt neergezet; om de drie kilometer is er een rust- en drinkmogelijkheid. De mannen moeten per persoon ook nog eens 10.000 euro meenemen. Dat doen ze door zich te laten sponsoren door familie, vrienden en kennissen en door het bedrijfsleven. Ze hebben al verschillende acties op touw gezet, waarmee ze geld kunnen binnenhalen. Zo hebben ze op de kerstmarkt gestaan met pannenkoeken, hebben ze een flessenactie gehad bij een supermarkt en wast Henk Jan elke eerste zaterdag van de maand auto’s bij hem thuis voor iedereen die dat wil – tegen betaling natuurlijk.

  Enfin, de sportievelingen verzinnen steeds iets nieuws om geld bij elkaar te brengen. Voor woensdag 18 april hebben ze een muzikale sponsoravond georganiseerd in de Gereformeerde Kerk aan de Bouwstraat. Het voltallige Ommer Mannenkoor, zo’n zestig man, zal onder leiding van Gezinus Veldman optreden, evenals GospelKoor Good News onder leiding van Bertil Niezink en het Vocaal Ensemble Reggevier met als solist bariton Ard Kamphuis. Henk Jan: “Het was mooi om te ervaren dat ze allemaal spontaan hun medewerking toezegden. Er zal ook samenzang zijn van Reggevier en het Mannenkoor. Er is ook overleg tussen de dirigenten van het mannenkoor en het gospelkoor, dus daar komt vast iets moois uit. Naast een aantal Christelijke liederen, zoals De Heer is mijn Herder, zal ook bijvoorbeeld Heal te World te horen zijn. Het wordt echt een bijzondere en gevarieerde avond. De aanwezigen kunnen een aantal liederen ook meezingen.”

  Freddy Jansen zal de avond openen. Elkin Coppoolse van Compassion, een internationale organisatie die zich bezighoudt het financieel laten adopteren van kinderen in ontwikkelingslanden, zal er zijn om te vertellen en te late zien wat de organisatie doet en wat de sportieve mannen in Indonesië kunnen verwachten. De entree is gratis, er zal wel een collecte zijn. De aanvang is 20.00 uur.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.