spectaculair waterballonnen gevecht tijdens hapjes dag in dedemsvaart

  Verder heeft de organisatie bedacht om in samenwerking met Top 1 Toys in Dedemsvaart een groot en verkoelend waterballonnen gevecht te organiseren tussen twee teams van zo’n honderd personen.

  “Het is niet de eerste keer dat een dergelijke activiteit in Nederland wordt georganiseerd, maar voor de gemeente Hardenberg is het zeker een uniek evenement. Hoe meer personen er mee doen, hoe spectaculairder het evenement gaat worden. Door middel van een persoonlijk berichtje op de Facebook pagina van Dedemsvaart Natuurlijk Festival kan men zich als deelnemer (m/v) aanmelden voor het waterballonnen gevecht. Bij de aanmelding dient men zijn of haar naam, leeftijd en geslacht te vermelden. Doe het wel snel, want vol is vol. Deelname is wel op eigen risico”, vertelt Arsanio Wiet.

  Het waterballonnen gevecht wordt ongetwijfeld een mooi festijn voor groot en klein, is de overtuiging van Wiet.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.