scholen uit dalfsen en hellendoorn in de race om groenste schoolplein van 2018

  Foto: Schoolplein (archief)

  De genomineerde scholen zijn: OBS de Rythmeen (Bathmen), OBS De Bonte Stegge (Dalfsen), Basisschool De Es (Hellendoorn), OBS De Hovenschool (Deventer), Kindercentrum Immanuël (Steenwijkerwold), Basisschool De Mirt (Kampen), CNBS De Wegwijzer (Deventer), KBS De Polhaar (Dalfsen), Basisschool Jan Barbierschool (Hellendoorn) en GBS De Schatgraver (Zwolle).

  De scholen krijgen een geldbedrag op het schoolplein te gaan vergroenen. De hoofdprijs is 35.000 euro. De nummer twee krijgt een bedrag van 20.000 euro. De nummer drie gaat met 10.000 euro naar huis. De winnende school mag uiteraard de titel ‘Het groenste schoolplein van Overijssel 2018’ dragen.

  De uitreiking wordt gehouden in het Omni Mobilae aan de Berkendrijk 8 in Heino.

  Meer informatie over de actie is te vinden op deze website.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.