schilkdergroep bellingeweer

  Onder deskundige leiding van Riët Stegehuis worden per jaar vier thema’s uitgewerkt. Dat kan zijn met acrylverf, olieverf, pastelkrijt, inkt, houtskool, enzovoorts. De groep werd opgericht in 1971. Ondanks haar lange bestaan is de doelstelling al die jaren steeds dezefde gebleven, namelijk om elkaar te stimuleren en jezelf beeldend te blijven ontwikkelen.

  Dit jaar doet Bellingeweer voor de dertiende keer mee met Kunst om Dalfsen. Op 5 en 6 mei is er een expositie te zien in zaal Kappers in Hoonhorst, met als thema Stilleven. Ook de andere drie thema’s zijn te bekijken. Wil je meedoen met Bellingeweer? Dat kan! Enige ervaring met tekenen en schilderen is een voorwaarde om deel te kunnen nemen. De groep verzorgt geen lessen. Bel of mail voor verdere informatie en/of aanmelding met 06-11902171 of ga naar www.schildergroep-bellingeweer.nl.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.