schilderdagen in de laarman

  Veertien Sallandse kunstenaars laten samen met schilders en tekenaars van Kunstkring Luttenberg, Kunstkring Raalte, Ateliers De Verbeelding Wijhe, De Aventurijn Raalte en De Enk Lemelerveld hun feestelijke kunstwerken zien op de drie etages van het museum. De individuele kunstenaars zijn: Ineke Braam, Fred Bruce, Diana Doorgeest, Dianne Jansen Holleboom, Rob Gerritsen, Lisette Bloo-Tutert, Marjan Noorman, Ineke Kodden, Christien de Jong, Beatrix Sangers, Carla Mulderije-Rodijk, Riky Siemers-Buis, Lobke Nijhoff en Ans Havekes. De bezoekers worden uitgedaagd om hun artistieke talent zelf te ontdekken in de schilderkeuken. De opening van de Sallandse Schilderdagen is op vrijdag 27 april, maar die is alleen voor genodigden.

  Museum de Laarman is alle dagen (met uitzondering van maandag 30 april) geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen; jongeren betalen 2,50 euro; volwassenen 4 euro. Meer informatie op www.delaarman.nl of via Facebook: Sallandse schilderdagen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.