sc lemele houdt het droog tegen machteloos avereest

  Tekst: Willem Lampe

  Aan het handje van Werner Pluim ontwikkelen de bergbewoners zich tot een voor elke tegenstander van 4D lastig te kraken noot. De trainer uit Nunspeet slaagt er meer en meer in voetbal te introduceren in het team dat vanouds bekend stond als een karakterbrigade die het vooral moest hebben van inzet en vechtlust.

  Op De Balk wist Avereest geen gaatje te vinden in de hechte Lemeler veste. Getuige een bericht direct na afloop van deze streekderby op twitter, ‘Avereest dwingt vandaag te weinig af tegen het Mourinho-collectief van Lemele. De brilstand blijft gehandhaafd.’ Trainer Werner Pluim zag het als een compliment. “Ik vind Avereest na PH de best voetballende ploeg van onze klasse. Voor de tweede keer komen ze ons niet voorbij. Daar ben ik blij mee. We hebben als team gedisciplineerd en geconcentreerd verdedigd. Weinig tot niets weggegeven en we gaan bijna met de punten aan de haal, als Remon Kleinlugtenbeld het met Yoran Bakhuis iets handiger uitspeelt. Natuurlijk had Avereest een veldoverwicht, maar ze dwingen uiteindelijk weinig af. Complimenten aan het team. Zaterdag Bruchterveld, weer een sterke, goed voetballende tegenstander. Daarna op papier wat mindere ploegen. Dan moeten we laten zien dat we ook dominant kunnen spelen. Maar we hebben stappen gemaakt dit seizoen, zoveel is zeker.”

  Stand 4D: PH 14-42, Bruchterveld 16-35, Avereest 15-32, DKB 14-25, SVV ’57 15-23, Lemele 15-20, Rijssen Vooruit 12-19, Daarle 12-17, BZSV de Blauwwitters 16-15, SC Rijssen 13-13, MVV ’69 13-4 en Daarlerveen 16-3.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.