Home / rick all you can eat

rick all you can eat

Het mooie aan die AYCE-restaurants is dat ik precies weet hoe de avond verloopt. We beginnen te zeggen dat we niet zoveel gaan eten als vorige keer. Toen zaten we namelijk na afloop allebei met buikpijn op de bank. Dat moet anders. Dat we per ronde tien gerechten kunnen bestellen, betekent niet dat we ook daadwerkelijk iedere ronde tien gerechten gaan bestellen. We kunnen ons best inhouden. Denken we.

Het gekke is, ik hou niet eens van sushi. Het smaakt me teveel naar vis en ik hou op zich best van vis, zolang het maar niet teveel naar vis smaakt. Waar mijn vrouw iedere ronde sushi gaat bestellen, kies ik dus voor de grill-gerechtjes. Yakitori-spiesjes, beefblokjes, en een schaaltje nasi natuurlijk. Het water loopt me nu al in de mond.

Heb ik het al over de toetjes gehad? Kokosmousse, tiramisu, hang-op, spekkoek, mergpijpjes, bananensoesjes, tompoucen, brownies, lange vingers, bolletjes schepijs, softijs, een chocoladefontein, snoep en fruit. Natuurlijk nemen we niet alles. Meestal laten we het fruit voor wat het is.

Rond half elf zijn we ongeveer weer thuis. Dan gaan we eerst allebei een kwartier op de wc zitten. Daarna doen we onze joggingbroek aan en gaan we met buikpijn op de bank liggen. Daarbij kijken we elkaar diep in de ogen aan en beloven we dat we de volgende keer niet meer zoveel gaan eten. Dat we per ronde tien gerechten kunnen bestellen, betekent niet dat we ook iedere ronde tien gerechten gaan bestellen.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 6 december zou de fractie van D66 Ommen weer een inloopspreekuur houden in de Carrousel. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.